fbpx
Skip to main content

Wat een goede website is?

Eentje die bezoekers overzichtelijk alle benodigde informatie geeft, uitstekend te vinden is via Google, perfect aansluit op je huisstijl én optimaal beveiligd is. Laat jouw website door ons ontwerpen en bouwen, zodat jouw klant weet wat ‘ie aan je heeft.

Onze aanpak

We duiken in de kern van je organisatie en bouwen vanaf daar met de juiste content, nieuwste technieken en passend beeld een website op. Dit zijn hierbij onze speerpunten:

Bouwen op maat met WordPress 

Geen website waarvan je er dertien in een dozijn ziet, maar eentje die zorgvuldig is vormgegeven en past bij jouw bestaande huisstijl. Dat regelen wij voor je met WordPress, het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. En dat logisch: WordPress is simpel in gebruik, ook voor jou als klant. Je kunt zelf eenvoudig tekst aanpassen, beeld vervangen of een nieuwsbericht plaatsen. Als de website gereed is, leren wij je hoe je dit allemaal zelf kunt doen. Ook blijven we klaarstaan om vragen te beantwoorden. Liever geen omkijken hebben naar je site? Dan zorgen wij ervoor dat er regelmatig nieuwe content online verschijnt.

Lees meer over de voordelen van WordPress.

Veiligheid staat voorop

Bij de installatie van de site gebruiken we hoogwaardige beveiligingsplug-ins zodat de website en content veilig is. Onderhoud en monitoring regelen we daarna met een onderhoudscontract. Als er toch iets niet goed is gegaan, wat altijd kan gebeuren door een oorzaak van buitenaf, dan zorgen wij ervoor dat de website snel weer online is. Zo ben jij verzekerd van een veilige site.

Altijd adaptive en responsive

Onze sites passen zich allemaal automatisch aan het scherm aan waarop je de site opent. Of dat nu een smartphone, een iPad of een tv-scherm is: het ziet er altijd goed uit.

SEO-ready voor de zoekmachine 

Met SEO zorg je ervoor dat je website goed gevonden kan worden via Google en andere zoekmachines. En dat is vandaag de dag voor elke site geen mooi bonus, maar een keiharde eis. Alle sites die wij opleveren zijn daarom SEO-ready. Ook daarna nog blijven werken aan je online vindbaarheid? Dat kunnen wij uiteraard ook voor je regelen.


Snelle suggestie #7: streepje naar links of rechts?

Snelle suggestie #6: die of dat?

Snelle suggestie #5: irriteren en ergeren