fbpx
Skip to main content

Maak kennis met ons team

Team

Wij brengen jouw boodschap naar buiten

Vanbinnennaarbuiten is al dertig jaar gespecialiseerd in communicatie en vormgeving. We zijn een compleet communicatiebureau uit Apeldoorn: wij zijn er voor je in iedere fase van het communicatieproces. Van communicatiestrategie tot het ontwerpen van de boodschap, het schrijven van overtuigende teksten en het maken van ondersteunend beeld. Wij brengen jouw boodschap naar buiten.

Onze communicatie-aanpak

We combineren strategie en uitvoering om impactvolle campagnes te ontwikkelen. Dat doen we voor lokale, regionale en landelijke bedrijven, organisaties en overheden. Zorgvuldig, efficiënt en via korte lijnen komen we samen met onze opdrachtgevers altijd tot creatieve, werkbare oplossingen. We bewaken het grote geheel. Zo is jouw communicatie via alle kanalen helder, herkenbaar en doeltreffend en past de vormgeving bij de identiteit van jouw organisatie, product of dienst.

Onze maatschappelijke missie

Wij geloven dat communicatie kan bijdragen aan een mooiere wereld. Geen wereld van ‘meer’, wel een wereld van ‘beter’. Een oprechte wereld waarin mensen naar elkaar omzien en elkaar horen. Waar via communicatie ruimte is voor overtuigingen en argumenten van de ander. Aan die wereld dragen wij graag bij. Bijvoorbeeld door ons project Evert (van de Veluwe), dat kinderen in beweging zet via een vakantiedoeboek en het Evert-festival in het Apeldoornse park Berg & Bos.

Ons team

Vanbinnenaarbuiten bestaat uit een vast team van specialisten. Allemaal hebben we brede ervaring in onze eigen expertise: van vormgeving tot strategisch advies, en van teksten schrijven tot websites ontwerpen. Daarnaast hebben we ook altijd wel een mening over de kennis van onze collega’s. Want meningen, daar zitten we nooit om verlegen. Zo houden we elkaar scherp en leveren we samen het beste resultaat voor onze klanten.

En hebben we bepaalde kennis niet op kantoor? Dan halen we iemand uit ons netwerk naar binnen.

Janneke Siezen directeur/strategisch communicatieadviseur
Dafne van der Meer communicatieadviseur
Lisette Uninge communicatieadviseur
Mirella van de Bunte strategisch communicatieadviseur
Loes van der Burg communicatiemedewerker
Ivon Jansen grafisch ontwerper
Josia Bodifée grafisch ontwerper/webdesigner
Sandra Schaake teamassistent
Nathalie van der Ploeg trainer
Jan Pranger trainer