fbpx

Websites

Omgevingsdienst de Vallei

De vraag van de klant

Omgevingsdienst de Vallei wilde het intranet vernieuwen. Informatie opzoeken moest eenvoudiger worden. Van werkinstructie tot telefoonnummer van een collega en formulier om ouderschapsverlof aan te vragen: elke medewerker zou dit met enkele muisklikken moeten kunnen vinden.

Wat we hebben gedaan

We hebben de beschikbare informatie geordend en overzichtelijk weergegeven op het intranet: MijnValleinet. Vanuit hun eigen werkaccount zijn medewerkers automatisch ingelogd op MijnValleinet. Hier kunnen ze informatie opzoeken, hun profiel aanpassen en dat van collega’s bekijken en berichten sturen. Daarnaast hebben we er natuurlijk voor gezorgd dat de look and feel van het intranet aansluit op de bestaande huisstijl.

Het resultaat

Het nieuwe intranet werkt naar volle tevredenheid. Wij blijven het onderhoud, de aanpassingen en het toevoegen van functionaliteiten verzorgen.

Steven Jansen

De vraag van de klant

Steven Jansen vindt het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Dit was daarom al de derde nieuwe website die wij voor dit bedrijf mochten maken. De vraag was zonneklaar: ‘Een website bouwen met een frisse uitstraling. Duidelijk laten zien wat we doen én voor wie we dat doen.’

Wat we hebben gedaan

Wij hebben het ontwerp, de bouw en de vormgeving van de site verzorgd. Ook hebben wij de teksten voor de site geschreven. Hiervoor hebben we medewerkers en klanten geïnterviewd. 

Het resultaat

De vernieuwde website is compleet opgefrist, met bijpassend beeldmateriaal, heldere teksten en een sitestructuur die meteen duidelijk maakt wat Steven Jansen allemaal doet en voor wie.

Loosdrecht Jazzfestival

De vraag van de klant

Breng de intieme én bruisende sfeer van het Loosdrecht Jazzfestival over. Zowel op desktop als mobiel.

Wat we hebben gedaan

We verzorgden het ontwerp, de bouw en de vormgeving met ingebouwde verkoopmodule voor tickets.

Het resultaat

Er zat muziek in onze samenwerking en die leverde een mooie, soepel navigerende website en een uitverkocht festival op.


Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek

Wat een goede website is?

Windst in Bedrijf

Steengoed Hilversum

Vrienden van de Grote Kerk

Waterresort Blocksyl

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie? Wij staan voor je klaar!

Nieuwsbrief

Wil jij jouw boodschap ook beter naar buiten brengen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 - 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl