fbpx

Websites

Toegankelijke Recreatie

De vraag van de klant

Het platform Toegankelijke Recreatie brengt recreatieondernemers, belangenbehartigers, brancheorganisaties, experts en ervaringsdeskundigheid samen in één community. Met elkaar slaan ze de handen ineen voor een inclusieve recreatiemarkt.

Joint Projects gaf ons de opdracht om dit platform te ontwikkelen: van huisstijl tot website met interactief besloten ledendeel.

Wat we hebben gedaan

We zijn het project gestart met het ontwerpen van een huisstijl die aan de ene kant een zakelijk voorkomen heeft en aan de nadere kant een vrolijke uitstraling die past bij het motto van Toegankelijke Recreatie: ‘Iedereen overal plezier’. Direct al bij het ontwerpen van de huisstijl hebben we rekening gehouden met de toegankelijkheid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de kleuren van het logo en de elementen waaruit het logo is opgebouwd.

Ook op de website zelf hebben we ervoor gezorgd dat deze zo toegankelijk mogelijk is. Zo is de navigatie op de site belangrijk en moeten er bij de afbeeldingen beschrijvingen zijn toegevoegd. Daarnaast hebben we een toegankelijkheidstool toegevoegd, zodat bezoekers de site zelf nog verder naar eigen wens kunnen aanpassen. Bijvoorbeeld door de tekst te vergroten of het contrast aan te passen.

De website heeft niet alleen als doel om informatie te delen, maar is ook een community en bedoeld als interactiemiddel voor de deelnemers. Daarom is er naast veel informatie de mogelijkheid om met elkaar in discussie te gaan via een forum. Deze hebben we op een afgesloten deel van de website geplaatst, dat alleen toegankelijk is voor leden. Ook is er een kennisbank, waar leden extra informatie kunnen vinden. Het aanmeldproces voor het besloten deel van de website is gestroomlijnd en eenvoudig door de organisatie zelf te beheren.

Het resultaat

De huisstijl en de website zijn toegankelijk en fris. Het platform is geïntroduceerd bij de leden, die het met veel enthousiasme ontvingen.

De opdracht was een coproductie in optima forma. Door het gebruik van de online samenwerkingstool Trello en regelmatig online overleg konden we snel schakelen.

We hebben de opdracht uitgevoerd onder ons Goede Doelentarief. Een paar keer per jaar doen we opdrachten voor instellingen die we een warm hart toedragen tegen een gereduceerd tarief. En aan toegankelijke recreatie voor iedereen hebben wij met veel plezier een bijdrage geleverd!

Omgevingsdienst de Vallei

De vraag van de klant

Omgevingsdienst de Vallei wilde het intranet vernieuwen. Informatie opzoeken moest eenvoudiger worden. Van werkinstructie tot telefoonnummer van een collega en formulier om ouderschapsverlof aan te vragen: elke medewerker zou dit met enkele muisklikken moeten kunnen vinden.

Wat we hebben gedaan

We hebben de beschikbare informatie geordend en overzichtelijk weergegeven op het intranet: MijnValleinet. Vanuit hun eigen werkaccount zijn medewerkers automatisch ingelogd op MijnValleinet. Hier kunnen ze informatie opzoeken, hun profiel aanpassen en dat van collega’s bekijken en berichten sturen. Daarnaast hebben we er natuurlijk voor gezorgd dat de look and feel van het intranet aansluit op de bestaande huisstijl.

Het resultaat

Het nieuwe intranet werkt naar volle tevredenheid. Wij blijven het onderhoud, de aanpassingen en het toevoegen van functionaliteiten verzorgen.

Loosdrecht Jazzfestival

De vraag van de klant

Breng de intieme én bruisende sfeer van het Loosdrecht Jazzfestival over. Zowel op desktop als mobiel.

Wat we hebben gedaan

We verzorgden het ontwerp, de bouw en de vormgeving met ingebouwde verkoopmodule voor tickets.

Het resultaat

Er zat muziek in onze samenwerking en die leverde een mooie, soepel navigerende website en een uitverkocht festival op.


DUIN

Toegankelijke Recreatie

Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek

Wat een goede website is?

Windst in Bedrijf

Steengoed Hilversum

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie? Wij staan voor je klaar!

Nieuwsbrief

Wil jij jouw boodschap ook beter naar buiten brengen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 - 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl