fbpx

Online magazines

Een online magazine, ook wel digitaal magazine genoemd, als onderdeel van een communicatiecampagne, je ziet het steeds vaker. Wij snappen dat want er gebeurt zoveel online! Daar sta je met een online magazine dan maar mooi tussen. Qua creativiteit en techniek kun je met online magazines alle kanten op. Van pop-ups tot bewegend beeld, van interactie met je doelgroep tot het uitgebreid meten van het bereik. Kortom, een online magazine is een hele goede aanvulling op een multimediale communicatiecampagne. Voor onszelf konden we natuurlijk niet achterblijven. Benieuwd? Scroll naar beneden voor de link. 

Ruimte

Ruimte. Dat is de naam die wij het magazine van de OddV over de Omgevingswet gaven. Ruimte informeert collega’s over het traject dat OddV aflegt richting het einddoel: de succesvolle invoering van de nieuwe Omgevingswet op 1 januari 2021.

Asbest | In overzichtelijke stappen door het digitaal magazine

‘Asbest dak eraf’. Een magazine dat we maakten voor Omgevingsdienst De Vallei, waarin je leest waarom je asbest moet verwijderen en via welke stappen je dat kunt doen.

Voorbeelden online magazines

Naar Buiten magazine

Met heel veel plezier maakten wij de eerste editie van ‘Naar Buiten’, het online magazine voor onze eigen relaties. ‘Naar Buiten’ is een magazine over wat ons boeit en bezighoudt. In de eerste editie van ons eigen online magazine lees en zie je wat ons bezighoudt. Zo zijn er gastoptredens, ontdek je wat ons inspireert en wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van communicatie. 

Online magazine Naar Buiten

Een digitaal magazine kan gedeeld worden via je website, vanuit een nieuwsbrief of mail of via social media.

Klanten

  • Omgevingsdienst de Vallei

  • Vanbinnennaarbuiten

Middelen

  • Inspiratiemagazine

  • Jaarrekening

  • Stappenplan

Links

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie? Wij staan voor je klaar!

Nieuwsbrief

Wil jij jouw boodschap ook beter naar buiten brengen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 - 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl