fbpx
Skip to main content

Nieuwe website laten maken voor je stichting of vereniging?

Wil je een website laten maken voor je vereniging of stichting? Of is de bestaande site aan vernieuwing toe? Neem dan contact met ons op. Wij zijn Vanbinnennaarbuiten en als communicatiebureau hebben we al veel sites gemaakt voor stichtingen en verenigingen. We helpen jullie ook graag met je websitevraag!

Goed om te weten: voor non-profitorganisaties werken wij met een aangepast tarief.

Wat is belangrijk op een goede website voor je stichting of vereniging?

 • Informatie over je vereniging of stichting (bestuur, geschiedenis, lidmaatschap (vereniging), doneren (stichting))
 • Vermelding van de ANBI-status (indien van toepassing) en een donatieknop.
 • Nieuwspagina om te informeren over de laatste ontwikkelingen (denk aan het aankondigen van wedstrijd/concerten/evenementen, verslagen, persberichten)
 • Agenda waarin je snel ziet wat er allemaal op het programma staat
 • Veel gestelde vragen
 • Contactpagina, zodat bezoekers weten bij wie ze terechtkunnen
 • Social media integratie: zo kunnen bezoekers makkelijk zien wat er bijvoorbeeld op jullie Facebookpagina staat 

Redenen om je site te updaten

Weet je nog niet zeker of de website van jullie stichting of vereniging aan vernieuwing toe is? Wij raden een nieuwe website aan als een of meerdere van de onderstaande redenen voor jullie van toepassing is:

 • De site ziet er verouderd uit.
 • De website is langzaam.
 • De site is nog niet responsive. Dat betekent dat de site niet goed te bekijken en te lezen is op bijvoorbeeld een smartphone. Daardoor loop je veel bezoekers mis!
 • Je wilt de website makkelijker zelf kunnen bijhouden.
 • Je wilt jullie site beter beveiligen.
 • Jullie stichting of vereniging moet beter gevonden worden via Google.

Onze aanpak

Een website op maat: daarvoor kun je bij ons terecht. We gebruiken geen standaard lay-out, maar verwerken jullie eigen huisstijl overal op de site. Zo kan iedereen meteen zien dat het om jullie vereniging of stichting gaat. We zorgen ervoor dat de site te vinden is via Google: op die manier kunnen, naast bijvoorbeeld leden of donateurs, ook andere belangstellenden jullie website bezoeken.

Waarschijnlijk willen jullie op de site veel belangrijke informatie weergeven. Daarom is het belangrijk dat de site er op elk scherm optimaal uitziet, of het nu een smartphone of laptop is. Dat regelen wij voor jullie. Zo zijn de teksten, foto’s en filmpjes altijd goed te bekijken. 

Wil je zelf een artikel of foto toevoegen nadat wij de site hebben gemaakt? Dat is geen probleem: wij maken sites die je daarna gemakkelijk zelf kunt bijhouden. Natuurlijk leggen we eerst uit hoe je dat moet doen. Laat je dit liever aan ons over? Ook dat is geen probleem: wij kunnen ook na het opleveren van de site nieuwe artikelen, foto’s of filmpjes online zetten. Of zelfs voor jullie maken. De mogelijkheden zijn legio! 

Tot slot besteden wij veel aandacht aan beveiliging. Ná het bouwen van de site zorgen wij voor het onderhoud, zodat jullie website altijd veilig online staat. Nog meer weten over onze website-aanpak? Lees onze blog over wat een goede website is.

Waarom kies je voor een nieuwe website door ons?

 • Meedenken en adviseren: wat is belangrijk voor de bezoekers van jullie website?
 • Helder tijdspad: zo weten jullie wat wanneer klaar is en welke informatie je wanneer moet aanleveren.
 • Verschillende specialisten in huis: van webbouwer tot tekstschrijver en van grafisch ontwerper tot strategisch adviseur. Die zetten we allemaal in voor jullie site. Nog meer wensen, bijvoorbeeld voor een nieuw logo of een maandelijkse nieuwsbrief? Dat kunnen we ook voor jullie regelen!
 • Veel ervaring: we hebben al veel websites mogen maken voor verenigingen en stichtingen. Benieuwd naar voorbeelden? Kijk dan onderaan deze pagina.
 • Aangepast tarief: voor non-profitorganisaties hanteren wij aangepaste prijzen.
 • Duidelijkheid: geen onverwachte kosten na afloop.

Wat zijn de kosten?

Voor stichtingen en verenigingen hanteren wij vanwege maatschappelijk verantwoord ondernemen een gereduceerd tarief. De prijzen starten bij € 950,- voor het maken van een landingspagina. De prijs van een nieuwe website voor jullie stichting of vereniging is afhankelijk van jullie wensen.

Die wensen bespreken we samen tijdens een gratis intakegesprek. Moeten er nieuwe teksten worden geschreven, of moeten deze alleen worden geredigeerd? Hoeveel webpagina’s zijn er nodig? Kunnen we jullie bestaande huisstijl gebruiken? En wat is precies het doel van jullie site? Hierover adviseren we jullie graag tijdens het kosteloze intakegesprek. Op basis van jullie wensen maken we een duidelijke offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.


Neem contact op

Kunnen wij met je meedenken over de nieuwe site voor jullie vereniging of stichting? Wil je eerst nog wat meer weten over onze aanpak, of meteen een intakegesprek aanvragen? Neem dan contact op met onze directeur Janneke Siezen.

Mail naar janneke@vanbinnennaarbuiten.nl

Bel 055 – 578 95 83


Websites die wij voor andere verenigingen en stichtingen hebben gemaakt

Stichting, vereniging, website maken