fbpx
Skip to main content

NOW 2.0: Zo voldoe je aan de voorwaarde voor scholing

De coronacrisis zorgt voor onzekere economische omstandigheden. Heb je hierdoor als werkgever medewerkers die zich moeten voorbereiden op ander werk? Voor het stimuleren en bijscholen van deze werknemers is de workshop Goed voorbereid solliciteren: cv, brief en LinkedIn geschikt.

Voorwaarden NOW 2.0

Veel bedrijven maken gebruik van de NOW-regeling om bedrijfseconomisch ontslag als gevolg van de coronacrisis te voorkomen. Vanaf maandag 6 juli kan het tweede noodpakket worden aangevraagd. De NOW 2.0 noemt een inspanningsverplichting voor de subsidie: als werkgever moet je werknemers stimuleren om een ontwikkeladvies aan te vragen of scholing te volgen voor het behoud van werk. De workshop Goed voorbereid solliciteren sluit op deze voorwaarde aan.

Wat levert de workshop jouw werknemer op?

In een workshop van een dag gaan we samen aan de slag. We verbeteren het curriculum vitae én geven het professioneel vorm, we updaten het LinkedInprofiel en schrijven een goede brief. Na afloop ben je als deelnemer voorbereid op solliciteren anno 2020: de eerste sollicitatie kan meteen de deur uit!

De workshop is praktisch en concreet: geen theorie en grote groepen, maar een-op-een werken aan resultaat. Aanvullend kan een goede foto of een sollicitatievideo worden gemaakt.

>> Bekijk de inhoud van de workshop

Wat is de investering?

  • Workshop: € 950,- per deelnemer, inclusief cursusmateriaal en lunch
  • Extra opties:
    • Professionele profielfoto € 250,-
    • Sollicitatievideo € 450,-

Waarom Vanbinnennaarbuiten?

Vanbinnennaarbuiten is al meer dan twintig jaar actief als trainingsbureau. Bij ons kun je terecht voor zowel sterke teksten als fraaie vormgeving, een combinatie die in deze workshop perfect van pas komt. Je vindt ons goed bereikbare en coronaproof kantoor aan de rand van het centrum van Apeldoorn. Indien gewenst kan de workshop ook online worden gegeven.

Meer informatie?

Heb je een vraag over deze workshop voor de NOW 2.0? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk? Mail of bel dan met Janneke Siezen.