fbpx

Snelle suggestie #1: Vouw een happertje

Vouwde jij vroeger ook vlijtig happertjes? Misschien is het wel tijd om weer eens aan het knutselen te slaan!

Want hoe laat jij jezelf of je bedrijf zien? Vaak kies je al snel voor de geijkte communicatiemiddelen om je boodschap over te brengen. Je kiest voor een brochure, website of nieuwsbrief. Niets mis mee, maar soms wil je verrassen.

Dat kan door terug te grijpen naar een happertje; zo zorg je zeker voor een verrassing. Introduceer jezelf en jouw expertise in een gesprek eens met zo’n happer. Daar krijg je een heel andere ontmoeting van. En je boodschap? Die beklijft bij je gesprekspartner beslist een stuk beter.

Zelf aan de slag met een happertje? Download ons kleurrijke sjabloon en print het op A4-papier. Hulp nodig bij het vouwen? Kijk dan deze video op YouTube.

Benieuwd welke creatieve communicatiemiddelen wij van Vanbinnennaarbuiten nog meer inzetten? Op onze site vind je voorbeelden. En ben je op zoek naar een verrassende invalshoek voor jouw verhaal? Wij denken graag met je mee!


Snelle suggestie #7: streepje naar links of rechts?

Snelle suggestie #6: die of dat?

Snelle suggestie #5: irriteren en ergeren

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie? Wij staan voor je klaar!

Nieuwsbrief

Wil jij jouw boodschap ook beter naar buiten brengen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 - 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl