fbpx
  • Home
  • Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf Ieder1

schrijfwijzer  |  driepoortenmodel  |  lesmateriaal  

Woonbedrijf ieder1 is de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. De woningcorporatie zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop. Met 14.500 woningen biedt Woonbedrijf ieder1 een thuis aan meer dan 40.000 bewoners. Met ruim 200 medewerkers zet Woonbedrijf ieder1 zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat de huurders prettig wonen.

Klantgericht schrijven bij Woonbedrijf ieder1
Woonbedrijf ieder1 werkt aan een verbetertraject schriftelijke communicatie, de focus ligt daarbij op klanttevredenheid en efficiënt werken. De workshop Klantgericht schrijven is een onderdeel van dit traject. Vijftien kerngebruikers (de processpecialisten) en dertig frequent users (de klant- en wijkconsulenten, de technisch en servicecoördinatoren en de medewerkers verhuur) volgen deze workshop. Samen werken we aan de schrijfmentaliteit.

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie?
Wij staan voor je klaar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl