fbpx

Provincie Overijssel

tekst  |  online magazine

 

De provincie Overijssel wil gebiedsvernieuwing in gemeentes ondersteunen met een nieuwe wijze van subsidiëren en is gestart met het driejarig pilotproject ‘Vitaliteit en Ruimtelijke identiteit’. Het heeft als doel gemeenten te inspireren om creatief en innovatief aan de slag gaan met gebiedsvernieuwing.

Kleine ingrepen, grote veranderingen

In de vernieuwende regeling trekken partijen gezamenlijk op. De provincie stelt slechts kaders om het vernieuwingsproces organisch te ondersteunen. De provincie wil zo juridische barrières wegnemen en vernieuwende initiatieven aanmoedigen. Met kleine ingrepen zijn grote veranderingen op gang te brengen.

De rondtrekkende karavaan

De gemeentes Enschede, Hengelo, Nijverdal, Tubbergen en Zwolle bijten het spits af. Ze volgen elkaars project intensief. In een ‘rondtrekkende karavaan’ ontmoeten ze elkaar in een van de gemeenten om elkaar te inspireren en kennis te delen.

Online magazine

VanBinnennaarBuiten volgt de karavaan en beschrijft het verloop van de regeling en de vorderingen in de projecten in een online magazine.

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie? Wij staan voor je klaar!

Benieuwd hoe je jouw boodschap beter naar buiten brengt?

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 - 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl