fbpx

Testcase

Klanten

Middelen

  • Vacatures

  • Website

  • Socialmediacampagne

Links

Arbeidsmarktcommunicatie is meer dan alleen een vacaturetekst schrijven en de recruitmentsite onderhouden. Hoe bereik je je doelgroep in een krappe arbeidsmarkt en hoe zorg je ervoor dat kandidaten juist voor jouw organisatie kiezen? Voor diverse klanten ontwikkelden wij succesvolle middelen en campagnes.

Werken bij Gelderse Omgevingsdiensten
De Gelderse Omgevingsdiensten wilde door uniforme arbeidscommunicatie hun herkenbaarheid als interessante werkgever vergroten. We ontwierpen een krachtige huisstijl, vacatureformats, communicatiemiddelen én een bijpassende website voor de vacatures, waarop de toekomstige collega’s ook nog eens een kijkje in de dagelijkse werkpraktijk krijgen.

Onze Huisartsen
Het vinden van triagisten voor de huisartsenposten was voor Onze Huisartsen een uitdaging. Wij adviseerden over de te volgen communicatiestrategie, bepaalden de doelgroep, wisten deze via de juiste communicatiekanalen te bereiken, ontwierpen een vacaturetemplate voor social media en zetten de onlinecampagne op.

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie? Wij staan voor je klaar!

Nieuwsbrief

Wil jij jouw boodschap ook beter naar buiten brengen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 - 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl