fbpx
  • Home
  • IQ Coaches en IQ Academy

IQ Coaches en IQ Academy

Boek 'Op weg naar rust'  |  website 

iQ staat voor inspired Quality. Ofwel betrokkenheid en kwaliteit bij de begeleiding van mensen met autisme (PDD NOS, syndroom van Asperger) en ADHD, ADD. iQ Coaches biedt levensbrede begeleiding ofwel levensloopbegeleiding en jobcoaching aan mensen met autisme en ADHD. Ook geeft iQ Coaches trainingen en cursussen voor cliënten, ouders en professionals. Uitgangspunt is de PILLAR-methodiek waarin het leven van de cliënt centraal staat. In het boek ‘Op weg naar rust, de PILLAR-methodiek voor levensbrede begeleiding bij autisme’ kun je kennis nemen van de methodiek.

iQ Academy
De iQ Academy traint en begeleidt mensen die intensief betrokken zijn bij jongeren en volwassenen met autisme en AD(H)D. Dat kunnen professionals zijn: zorgverleners, coaches en docenten. Maar ook vrijwilligers en mantelzorgers. En natuurlijk ouders en partners. Het doel van al onze programma’s is dat mensen met autisme stabieler gaan functioneren in hun eigen omgeving. Samen gaan we ‘op weg naar rust’. De iQ Academy is een initiatief van iQ Coaches en VanBinnennaarBuiten.

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie?
Wij staan voor je klaar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl