fbpx

Websites

Omgevingsdienst de Vallei

De vraag van de klant

Omgevingsdienst de Vallei wilde het intranet vernieuwen. Informatie opzoeken moest eenvoudiger worden. Van werkinstructie tot telefoonnummer van een collega en formulier om ouderschapsverlof aan te vragen: elke medewerker zou dit met enkele muisklikken moeten kunnen vinden.

Wat we hebben gedaan

We hebben de beschikbare informatie geordend en overzichtelijk weergegeven op het intranet: MijnValleinet. Vanuit hun eigen werkaccount zijn medewerkers automatisch ingelogd op MijnValleinet. Hier kunnen ze informatie opzoeken, hun profiel aanpassen en dat van collega’s bekijken en berichten sturen. Daarnaast hebben we er natuurlijk voor gezorgd dat de look and feel van het intranet aansluit op de bestaande huisstijl.

Het resultaat

Het nieuwe intranet werkt naar volle tevredenheid. Wij blijven het onderhoud, de aanpassingen en het toevoegen van functionaliteiten verzorgen.

Steven Jansen

De vraag van de klant

Steven Jansen vindt het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Dit was daarom al de derde nieuwe website die wij voor dit bedrijf mochten maken. De vraag was zonneklaar: ‘Een website bouwen met een frisse uitstraling. Duidelijk laten zien wat we doen én voor wie we dat doen.’

Wat we hebben gedaan

Wij hebben het ontwerp, de bouw en de vormgeving van de site verzorgd. Ook hebben wij de teksten voor de site geschreven. Hiervoor hebben we medewerkers en klanten geïnterviewd. 

Het resultaat

De vernieuwde website is compleet opgefrist, met bijpassend beeldmateriaal, heldere teksten en een sitestructuur die meteen duidelijk maakt wat Steven Jansen allemaal doet en voor wie.

Loosdrecht Jazzfestival

De vraag van de klant

Breng de intieme én bruisende sfeer van het Loosdrecht Jazzfestival over. Zowel op desktop als mobiel.

Wat we hebben gedaan

We verzorgden het ontwerp, de bouw en de vormgeving met ingebouwde verkoopmodule voor tickets.

Het resultaat

Er zat muziek in onze samenwerking en die leverde een mooie, soepel navigerende website en een uitverkocht festival op.

Wat een goede website is?

Eentje die bezoekers overzichtelijk alle benodigde informatie geeft, uitstekend te vinden is via Google, perfect aansluit op je huisstijl én optimaal beveiligd is. Laat jouw website door ons ontwerpen en bouwen, zodat jouw klant weet wat ‘ie aan je heeft.

Onze aanpak

We duiken in de kern van je organisatie en bouwen vanaf daar met de juiste content, nieuwste technieken en passend beeld een website op. Dit zijn hierbij onze speerpunten:

Bouwen op maat met WordPress

Geen website waarvan je er dertien in een dozijn ziet, maar eentje die zorgvuldig is vormgegeven en past bij jouw bestaande huisstijl. Dat regelen wij voor je met WordPress, het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. En dat logisch: WordPress is simpel in gebruik, ook voor jou als klant. Je kunt zelf eenvoudig tekst aanpassen, beeld vervangen of een nieuwsbericht plaatsen. Als de website gereed is, leren wij je hoe je dit allemaal zelf kunt doen. Ook blijven we klaarstaan om vragen te beantwoorden. Liever geen omkijken hebben naar je site? Dan zorgen wij ervoor dat er regelmatig nieuwe content online verschijnt.

Lees meer over de voordelen van WordPress.  

Veiligheid staat voorop

Bij de installatie van de site gebruiken we hoogwaardige beveiligingsplug-ins zodat de website en content veilig is. Onderhoud en monitoring regelen we daarna met een onderhoudscontract. Als er toch iets niet goed is gegaan, wat altijd kan gebeuren door een oorzaak van buitenaf, dan zorgen wij ervoor dat de website snel weer online is. Zo ben jij verzekerd van een veilige site.

Altijd adaptive en responsive

Onze sites passen zich allemaal automatisch aan het scherm aan waarop je de site opent. Of dat nu een smartphone, een iPad of een tv-scherm is: het ziet er altijd goed uit. 

SEO-ready voor de zoekmachine

Met SEO zorg je ervoor dat je website goed gevonden kan worden via Google en andere zoekmachines. En dat is vandaag de dag voor elke site geen mooi bonus, maar een keiharde eis. Alle sites die wij opleveren zijn daarom SEO-ready. Ook daarna nog blijven werken aan je online vindbaarheid? Dat kunnen wij uiteraard ook voor je regelen.

Lees hieronder drie voorbeelden over sites die wij voor klanten hebben gemaakt.

Windst in Bedrijf

Loosdrecht Jazzfestival

Wijkvereniging Berg & Bos

d-kwadraat

Evert van de Veluwe

Omgevingsdienst De Vallei

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie? Wij staan voor je klaar!

Benieuwd hoe je jouw boodschap beter naar buiten brengt?

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 - 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl