fbpx

Conceptontwikkeling en branding

Van een idee in je hoofd of op papier naar een product of dienst midden in je doelgroep. Dat is conceptontwikkeling en branding van jouw merk en/of bedrijf. Jouw wat, hoe, waarom en waar je naartoe wilt, vertalen we in woord en beeld naar een concept dat bij jou past en waarmee je de markt op kunt. Daaraan koppelen we een campagne waarmee we zorgen dat jouw merk zichtbaar is, met een effectieve call-to-action.

Waterresort Blocksyl

Hoe breng je een villapark aan de man, als er nog geen modelwoning of zelfs geen maquette is. Voordat de projectontwikkelaar met de bouw van het park kan starten, moet in ieder geval een deel via opties verkocht zijn. Een goede naam voor het park, het ontwikkelen van een consequente branding door middel van een website met de juiste uitstraling in combinatie met drukwerk en social media kregen dat voor elkaar.

 

Evert van de Veluwe

In 2017 schreven de provincie Gelderland en de Veluwe Alliantie een prijsvraag uit voor alle Nederlanders: ‘Hoe maken we de Veluwe nog mooier en aantrekkelijker voor bedrijven, bewoners en bezoekers.’ Een van de tien prijswinnaars uit meer dan 300 inzendingen was het idee van Jan Pranger en Patricia Groenendaal om kinderen en hun ouders door natuurbeleving in beweging te brengen met ‘Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek’. In het voorjaar van 2018 hebben wij de eerste Evert geschreven, ontworpen en uitgebracht.

 

Klanten

Middelen

  • Brochure

  • Website

  • Visitekaart

Links

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie? Wij staan voor je klaar!

Benieuwd hoe je jouw boodschap beter naar buiten brengt?

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 - 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl