fbpx

Arbeids­markt­communi­catie

Arbeidsmarktcommunicatie is meer dan alleen een vacaturetekst schrijven en de recruitmentsite onderhouden. Hoe bereik je je doelgroep in een krappe arbeidsmarkt en hoe zorg je ervoor dat kandidaten juist voor jouw organisatie kiezen? Voor diverse klanten ontwikkelden wij succesvolle middelen en campagnes.

Werken bij Gelderse Omgevingsdiensten

De Gelderse Omgevingsdiensten wilden door uniforme arbeidscommunicatie hun herkenbaarheid vergroten. Daarnaast wilden ze zichzelf als interessante werkgever presenteren. We hebben een krachtige huisstijl, vacatureformats, communicatiemiddelen én een bijpassende website ontworpen. Op die website vinden kandidaten de lopende vacatures én ze kunnen er een kijkje in de dagelijkse werkpraktijk nemen.

Onze Huisartsen

Het vinden van triagisten voor de huisartsenposten was voor Onze Huisartsen een uitdaging. Wij adviseerden over de te volgen communicatiestrategie, bepaalden de doelgroep, wisten deze via de juiste communicatiekanalen te bereiken, ontwierpen een vacaturetemplate voor social media en zetten de onlinecampagne op.

Klanten

  • Gelderse Omgevingsdiensten

  • Onze Huisartsen

Middelen

  • Vacatures

  • Website

  • Socialmediacampagne

Links

 

 

 

 

 

‘Zeer fijne korte lijnen!’ 
Jullie reageren altijd heel snel en ik vind het prettig om dingen met jullie door te spreken en te overleggen.

Marjolein Boerman | Personeelsconsulent
Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij duidelijke teksten? Op zoek naar een frisse huisstijl? Hoog tijd voor herziening van je communicatiestrategie? Wij staan voor je klaar!

Benieuwd hoe je jouw boodschap beter naar buiten brengt?

Vanbinnennaarbuiten
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn

055 - 578 95 83
info@vanbinnennaarbuiten.nl